× Ти си ГОСТ в момента. Влез в акаунта си за да играеш и ползваш всички екстри в Djagi.
angel1717
14 юли 2012

Докога няма да има санкций за такива играчи!Мисля,че щом не им се играе по-добре да не се допускат до сайта или поне до отборни игри.Или обръщате внимание само на тези,които си плащат?Направо - нямам думи!(envy)

Swetlyee
15 юли 2012

а ако са влезли и после им се налага да излязат ?

sexydani
21 август 2012

съгласна съм с swetlyee, защото често ми се случва нещо да ме накара да стана от комп. за 10/15 мин.

tishou78
22 август 2012

angel1717 много често ми се случва да ми забие компа или просто сайта.На мои партове също.И какво става; ние побеждаваме с робота,а реално си минус 10 точки.Няма как да се отсее кой е нарочно и кой е от проблеми в системата.Наказанието си го има.Просто ги запомняй и неиграй с такива.А може би нарочно те напускат,ако неможеш да играешш правилно.Защо някой ще трябва да е задължен да стои и да търпи безумната игра на някой?Играйте за кеф и се забавлявайтеемотикона

Aleks_0506
06 септември 2012

моето предложение е да си оправят Робота.Изгубих бройката на загубите заради робота,а в крайна сметка ми се отчита Рейтинг и когато вляза в някоя стая,партньора като ми види Рейтинга напуска и Нормално и аз да съм и аз ще напусна.Би трябвало или да не се отчита рейтинг след като някой напусне или Както на таблата да те пита дали искаш да продължиш играта с Робота и съответно ако решиш да напуснеш да не ти се отчита като служебна загуба!!!Надявам се Проблема да бъде решен!!!В краен случай няма да влизам във Вашия сайт да играя и съм напълно убедена,че няма да съм единствената.

zzidar
08 септември 2012

Вижте какво се случва в "Не се сърди човече". Играем четирима вдетинени играча. В процеса на играта трима се отказват. Оставам само аз. Следва въпрос от сървъра: Ще продължите ли с робот? Да или Не. Отказвам да играя с робот и какво следва? Първият напуснал печели играта, а аз се оказвам на последно място. ТРЯБВА ДА СЕ ОТКАЖА ПЪРВИ ЛИ ЗА ДА СЪМ ПЪРВИ ?

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
Този сайт и използваните от него външни услуги прилагат „бисквитки“ и сходни технологии, които са необходими за правилното му функциониране и за постигане на целите, посочени в Политиката за поверителност. За повече информация или ако желаете да оттеглите съгласието си за някои или всички „бисквитки“, моля, прочетете Политиката за използване на бисквитки. Като затворите този банер, продължите разглеждането, натиснете върху връзка или по друг начин навигирате в сайта, Вие приемате употребата на „бисквитки“. Разбрах